Retour informatie

Retourneren

Beschadigingen:

Is het artikel dat u ontvangen heeft beschadigd? Stuur ons dan een e-mail of een whatsapp bericht met daarin foto’s van de beschadiging. Beschadigde artikelen kunnen in de meeste gevallen kosteloos geruild worden. Breng ons altijd op de hoogte vóórdat u een beschadigd artikel naar ons retourneert, zodat wij u de juiste instructies kunnen geven.

Stap 1
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, is dit geen probleem. U dient dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje aan ons door te geven via ons e-mailadres info@bluebelli.com. Vermeld hierin uw naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer, uw bestelnummer en de artikelen die u wilt retourneren. U kunt gebruik maken van het retourformulier, het formulier is te vinden onderaan onze website onder retourformulier. U kunt het modelformulier voor herroeping invullen en mee sturen met uw pakket of e-mailen naar info@bluebelli.com . Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Stap 2
Het pakketje kunt u nadat u uw retour aan ons kenbaar heeft gemaakt, binnen 14 dagen retourneren naar:
Blue Belli
Pootlaan 12
4707 JD Roosendaal

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourkosten:
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed tot u een bevestiging van ons hebt gehad dat wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen. U dient het verzendbewijs aan ons te kunnen tonen mochten wij uw pakket niet hebben ontvangen.

Terugbetaling:
U krijgt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort via dezelfde betaalwijze waar u mee betaald heeft. Indien u uw gehele bestelling aan ons retourneert krijgt u ook de leveringskosten vergoed. Indien u een deel van de bestelling houdt, krijgt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Ons streven is om het bedrag z.s.m. naar u terug te storten, uiterlijk binnen 14 dagen. In de meeste gevallen zal dit proces slechts enkele dagen duren.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wat als uw terugbetaling niet binnen de 14 dagen is verwerkt? Dit vinden wij zeer vervelend. U kunt direct contact met ons opnemen met onze klantenservice via mail: info@bluebelli.com, whatsapp 0031 610065193 of via ons contact formulier op onze website www.bluebelli.com. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur een reactie.

Voorwaarden Retourneren:
De artikelen dienen ongebruikt, ongewassen en met alle originele labels en verpakkingen in nette staat terug gestuurd te worden. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet geaccepteerd door Blue Belli.

Ruilen
Ruilen is helaas niet mogelijk. Wilt u toch liever een ander artikel dan kunt u uw artikel(en) zoals boven beschreven naar ons retourneren. U dient het artikel dat u wenst aan te kopen, opnieuw te bestellen.

Retourneren Eettafels / Grote kasten / TV meubels / Grote artikelen
Enkele artikelen kunnen door de grote afmetingen niet met de normale pakketpost mee. Let op: dit geldt NIET voor stoelen, kleine salontafels etc. Is het artikel niet naar wens? Dan kunnen we een ophaalafspraak voor u inplannen. De kosten voor het ophalen van het artikel bedragen €50 en zijn voor eigen rekening.